Kies uw categorie en bekijk ons aanbod

Persoonlijke service tegen een eerlijke prijs!

Goede bedrijfskleding moet representatief, duurzaam, en functioneel zijn, maar het moet vooral comfortabel zitten. Hop Zeefdruk & Reclamecentrum heeft met zorg een collectie samen gesteld die aan deze eisen voldoet. Wij hebben alleen de beste merken en onze showroom is altijd up-to-date. Ook voor promotie-, horeca- en veiligheidskleding kunt bij ons terecht.

In onze shop presenteren we een selectie van onze best verkochte items.  Zit er een merk of product niet tussen? App, mail of bel ons gerust en wij informeren vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom op Haarbrug 17. Hier hangt een grote selectie van onze merken in alle kleuren en maten.

Heeft u pasmaten nodig ? Dat is bij ons geen enkel probleem!  Zo voorkomt u foutieve bestellingen en zit uw kleding altijd goed.

Niet alleen de kleding maar ook de bedrukking is belangrijk om de juiste uitstraling te bereiken. In onze zeefdrukkerij maken wij kledingtransfers in alle maten en kleuren. Onze snijfolies zijn van de hoogste kwaliteit. Borduring of badge behoren ook tot de vele mogelijkheden. Wij maken vooraf een ontwerp zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.