Over ons

Hop Zeefdruk & Belettering is het adres voor al uw reclame-uitingen en zeefdrukwerken. Sinds 28 juni 1984 bekijken wij met u wat de beste manier is om uw bedrijf of uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Hop Zeefdruk & Belettering, tegenwoordig gevestigd op Haarbrug 17 te Bunschoten, is waar u naar zoekt. Bij ons bent u namelijk op het goede adres!

3 months ago

Hop Zeefdruk Reclamecentrum

Ziet er geweldig uit, om in te bijten😄Wederom hebben wij een terras in het centrum van Bunschoten voorzien van een fraaie #pergolino doekoverkapping van Stobag.

Ditmaal mochten wij bij De Zuurstok Spakenburg onze creativiteit “los laten gaan”.
De Zuurstokken zijn hier natuurlijk een goed voorbeeld van😉

Het zijn 2 verschillende zonweringsystemen omdat de gevel verspringt, maar in het midden zijn ze gekoppeld middels een regengoot.

Aan weerszijden hebben we een vaste glazen wand gerealiseerd zodat men op het terras lekker uit de wind kan zitten.
Onze vaste volgers weten inmiddels wel dat wij deze helemaal zelf maken.

In samenspraak met de klant hebben we een hele leuke verlichting gerealiseerd welke aan- en uit te zetten zijn met dezelfde afstandsbediening als die van de luifels.

Aangezien je bij De Zuurstok niet alleen voor snoepgoed terecht kunt, en allerlei andere lekkernijen, serveren zij ook o.a. diverse soorten koffie en gebak.
Het terras leent zich natuurlijk bijzonder goed voor een “bakkie” of een borrel.
Vooral ook omdat het terras voorzien is van 3 stuks terrasverwarmers.

Het was een uitdagende klus waar wij als Kooloos Zon & Huis met heel veel voldoening en trots op terug kijken.

Wij wensen Fred en Ellenmiek heel veel plezier met hun terras en winkel en bovenal goede zaken toe met hun prachtige nieuwe zaak!
...

View on Facebook

3 months ago

Hop Zeefdruk Reclamecentrum

Broekhuizen Schoenen gefeliciteerd met de heropening van de winkel in Soest. Dank dat wij de reclame mochten maken. Kunststofletters gemonteerd op afstandhouders geven een prachtige uitstraling. ...

View on Facebook

4 months ago

Hop Zeefdruk Reclamecentrum

Vandaag zijn we druk bezig met het tinten van autoruiten. Naast een fraai gezicht ook erg fijn tegen de zon voor de kinderen op de achterbank. Interesse bel 0332987865.
#sign
...

View on Facebook